FCSB

Dica, nemultumit din cauza ratarilor

Nicolae Dica, antrenorul echipei FCSB, a spus ca este nemultumit de ratarile jucatorilor sai in meciul cu CSU Craiova din etapa a 3-a din Liga 1 Betano.

“A fost o prima repriza echilibrata, cei de la Craiova ne-au strans pe doua contraatacuri. Am luat un gol pe o greseala foarte mare in zona centrala. Am gresit si ne-au prins descoperiti pe constructie, iar viteza si executia lui Baluta au facut diferenta. Am avut forta sa egalam, dar din pacate nu reusim sa marcam din ocaziile pe care ni le cream. Trebuie sa fim mai concentrati acolo in fata portii”, a spus Dica la Dolce Sport.

Absenta lui Alibec

“Dupa meciul cu Plzen a simtit dureri la abdomen si impreuna cu el am decis sa nu faca parte din lot. Incercam sa vedem daca poate face parte din lot", a mai spus Dica.

De asemenea, Dica a mai declarat ca nu sunt noutati in privinta accidentarii lui Budescu, mijlocasul stelist urmand a absenta trei saptamani.

“Budescu va sta trei saptamani din pacate, dar avem jucatori pe postul lui si trebuie sa intre si sa joace”

FCSB – CSU Craiova s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru gazde a marcat Baluta in prima repriza, dupa care Gnohere a egalat in partea secunda.



Dica, nemultumit din cauza ratarilor