FCSB

Dica, negru de suparare: “Cu astfel de atitudine nu vom bate pe nimeni”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica s-a aratat extrem de suparat pe atitudinea jucatorilor pe care i-a folosit in meciul de campionat cu Juventus Bucuresti, partida castigata cu mari emotii de Steaua, cu 2-1, dupa ce gazdele au ratat un penalty la ultima faza a meciului.

“Am inceput jocul foarte prost, inexplicabil, sa luam gol atat de repede. Suntem Steaua si trebuie sa dominam orice adversar. Cu tot respectul pentru Juventus, o echipa cu multi jucatori care au evoluat la Liga 2. Nu meritam nici macar un egal si eu sunt singurul vinovat. Asteptam de la unii jucatori sa demonstreze ca merita sa joace mai mult. Cu aceasta atitudine nu vom reusi sa batem pe nimeni si e valabil chiar si pentru cei care n-au jucat. Fara atitudine, chiar daca suntem Steaua, nu vom putea bate pe nimeni”, a spus Dica dupa meci.

“Artur Jorge a avut ghinion. A vrut sa degajeze si a dat-o in poarta. A facut un singur antrenament cu noi, n-a mai jucat de foarte mult timp. Noi avem incredere in el si cred ca intr-o luna de zile va fi jucatorul pe care il stim”, a comentat antrenorul stelist gafa portughezului comisa in chiar primul minut al meciului.

“Budescu a jucat 30 de minute si vom vedea pana miercuri cum s-a simtit astazi”.

“Sansele noastre cu Sporting sunt mici, dar vom incerca sa dam totul la meciul retur si sa reusim calificarea in Champions League. Imi doresc sa avem o atitudine foarte buna asa cum am avut la meciul de la Lisabona”.



Dica, negru de suparare: “Cu astfel de atitudine nu vom bate pe nimeni”