FCSB

Dica: “N-avem ce face. Se pare ca mai intai trebuie sa primim gol”

Nicolae Dica s-a resemnat cu rezultatele slabe inregistrate de Steaua in acest sezon pe teren propriu, unde echipa sa a obtinut o singura victorie in cinci partide.

“Pe teren propriu ne descurcam mai greu, dar nu avem ce face. Am inceput si astazi jocul prost, am primit gol si a trebuit sa alergam dupa egalare. Trebuie sa ne revenim pentru ca este o problema. Din pacate marcam foarte putin, iar adversarul ne da foarte usor gol. Nu poti din 6-7 ocazii sa marchezi o singura data. Ma uit pe statistici si vad ca avem 70% posesie in campionat, avem ocazii si nu reusim sa marcam. Echipele adverse din cinci pase ne dau gol, pe cand noi trebuie sa avem 10-15 ocazii sa dam un gol. Niciodata nu voi fi multumit si imi doresc mai mult. Imi doresc ca la ora meciului cu Sporting sa-i vad pe baieti motivati. Sper sa obtinem un rezultat pozitiv in Portugalia. E clar ca ei sunt favoriti, au jucatori de mare valoare”, a spus Dica dupa meciul cu Astra.

“Stau si ma gandesc de ce incepem atat de rau meciuri. Vorbesc cu jucatorii si incerc sa-i motivez sa incept jocurile mai bine, pentru a nu mai alerga dupa egalare. Gazonul este foarte prost, dar probabil  ar trebui sa-i intereseze si pe cei care programeaza meciurile. Probabil nu-si doresc sa se califice echipele in Europa. Eu imi doream sa mai joc un singur meci pana la partida cu Sporting. Nu stiu de ce au gandit sa bage o intermediara. De ce in Portugalia nu au pus o intermediara?”, a adaugat Dica la conferinta de presa.

“M-am gandit sa-i menajez pe cei care au jucat mai mult. Vorbisem cu Teixeira sa joace 45 de minute si sa-l schimb la pauza cu Golofca, dar a venit accidentarea si a trebuit sa-l schimb. Sunt sigur ca Benzar si Nedelcu vor deveni jucatori importanti pentru Steaua”, a adaugat Dica.

“Am vazut o echipa foarte buna la Lisabona, o echipa care de la mijlocul terenului au jucatori de mare calitate. Sunt sigur ca ne asteapta un meci foarte greu, dar noi ne vom juca sansa”, a comentat Dica cele vazute in partida Sporting – Vitoria Setubal.



Dica: “N-avem ce face. Se pare ca mai intai trebuie sa primim gol”