Steaua

Dica: “N-am ce sa le reprosez baietilor”

Nicolae Dica a suferit, vineri seara, doar a doua infrangere in campionat pe banca FCSB, iar tehnicianul spune ca n-are ce sa le reproseze jucatorilor sai pentru prestatia de la Iasi.

“Nu am ce sa le reprosez baietilor. Consider ca am facut un meci bun, am avut atitudine buna, am dominat jocul. Din pacate a venit acel gol la inceputul reprizei a doua. Puteam sa scoatem mai mult, ne-am creat 7-8 ocazii de a marca”, a spus Dica dupa meciul din Copou.

“Dupa aceasta pauza competitionala n-am reusit sa castigam, dar nu este o scuza. Asteptam sa vedem, poate Dinamo reuseste sa castige si vom ramane pe primul loc. Campionatul este inca lung. Am pierdut doar un meci, trebuie sa fim increzatori ca la sfarsit ne vom indeplini obiectivele”, a adaugat Dica.

Absenta lui Alibec

“La sfarsitul antrenamentului a facut o contractura si am hotarat impreuna cu el sa nu faca deplasarea. A simtit o durere si ne-am gandit sa nu riscam”.

Planuri pentru Plzen

“Mergem acolo sa tratam meciul foarte serios pentru a termina grupa pe primul loc”.Dica: “N-am ce sa le reprosez baietilor”