FCSB

Dica inaintea meciului cu Voluntari: "Jucatorii trebuie sa demonstreze si in campionat"

FCSB revine in campionat dupa debutul in grupele Conference League si o va intalni pe FC Voluntari, luni seara, de la 21:30, in etapa a 10-a.

"Trebuie sa fac totul pentru ca jucatorii sa inteleaga ca e foarte important campionatul. E nevoie sa termini intre primele trei pentru a juca in Europa. De aceea, trebuie o atitudine buna si in campionat, in toate meciurile. Jucatorii trebuie sa demonstreze si in campionat", a declarat Nicolae Dica intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul celor de la FCSB a mai spus ca jucatorii Olaru si Dawa sunt refacuti dupa accidentarile suferita in meciul cu West Ham si s-au antrenat normal cu echipa.

Dica mai crede ca infrangerea din partea cu Farul Constanta a fost "un accident".

Sezonul precedent FCSB a iesit din lupta pentru titlu dupa un egal pe teren propriu cu FC Voluntari, in penultima etapa a playoff-ului.

Dica isi propune ca meciul de acum cu ilfovenii sa reprezinte inceputul unei serii pozitive pentru FCSB in campionat.

"Sper sa reusim sa castigam in campionat incepand cu meciul de maine (n.r. - luni). Avem nevoie de asta. Ne asteapta insa o partida grea, cu un adversar care a fost in playoff sezonul trecut, dar care nu trece printr-un moment bun. Este o echipa cu jucatori de mare experienta in Liga 1, buna pe contraatac si la fazele fixe", a mai spus Nicolae Dica.



Dica inaintea meciului cu Voluntari: "Jucatorii trebuie sa demonstreze si in campionat"