FCSB

Dica: “Imi doresc sa inving Dinamo in primul derby”

Nicolae Dica a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre derby-ul cu Dinamo de duminica seara din etapa a 12-a din Liga 1 Betano.

“Ne asteapta un joc foarte important pentru noi, pentru suporteri. Meciurile cu Dinamo sunt tratate altfel. Cred ca va fi un dezavantaj pentru noi ca au schimbat antrenorul si n-au jucat niciun meci pana la meciul cu noi. Nu stiu cum va gandi domnul Miriuta, eu asa in mare stiu filosofia dansului. Sunt nerabdator sa vina jocul, am o dorinta mare de afirmare, sunt la inceput in antrenorat si imi doresc sa castig acest derby. Intr-adevar dorm foarte putin in aceasta perioada, dar important e ca jucatorii sa doarma mai mult. Eu dorm mai mult la pranz”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

“Va fi un meci cu multa intensitate, echipele vor da totul sa castige. Noi vom avea o atitudine buna, cred eu, si vom face tot posibilul sa obtinem un rezultat bun. Miriuta nu poate sa schimbe in mare foarte multe lucruri. Dinamo a inceput sezonul cu 4-3-3, dar la meciul cu Craiova am vazut un 4-2-3-1, cu Rivaldinho in spatele varfului. La astfel de meciuri nu conteaza forma sau pozitia din clasament”, a adaugat antrenorul Stelei.

Jucatori menajati in Europa League.

“La meciul cu Lugano trebuie sa schimbam anumiti jucatori, pentru ca suntem singura echipa din Romania care de la inceputul sezonului jucam din trei in trei zile. Obiectivul nostru este castigarea campionatului. Am inceput cu dreptul in Europa League, este o competitie importanta pentru noi, dar important este sa ne impunem in campionat”, a mai spus Dica.

Derby-ul FCSB - Dinamo va fi live text pe onlinesport.ro duminica seara de la 20:30.



Dica: “Imi doresc sa inving Dinamo in primul derby”