FCSB

Dica explica absenta lui Alibec. La pauza a avut o reactie nervoasa in vestiar

Nicolae Dica a explicat dupa remiza cu CSU Craiova ca Denis Alibec a lipsit din lotul FCSB pentru acest meci din motive medicale si ca la pauza confruntarii de pe Arena Nationala a avut o interventie mai dura in discursul sau catre echipa.

“Am fost mai recalcitrant la pauza, dar a trebuit sa am o reactie mai dura. Asa am facut si la meciul cu Plzen, ma bucur ca a avut efect. Baietii trebuie felicitati pentru a doua repriza, cand am avut o atitudine mai buna si consider ca meritam sa castigam jocul”, a spus Dica la conferinta de presa.

Absenta lui Alibec

“Vizita domnului Becali in cantonament a fost de bun augur. A fost un lucru bun, dansul i-a incurajat pe jucatori. I-am explicat lui Denis Alibec de ce i-a fost luata banderola. Noi vom avea rabdare cu el, pentru ca trece printr-o perioada mai dificila cu sanatate, avem incredere in el ca va juca foarte bine ca anul trecut”, crede Dica.

“Denis a simtit o durere la abdomen dupa meciul cu Plzen si ne-am gandit sa-l avem cat de cat apt pentru returul cu Plzen. Am decis sa nu riscam. Este un joc foarte important pentru noi si trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere. Orice meci este greu si trebuie sa ne obisnuim ca toate echipele isi dau viata cu Steaua”, a mai declarat antrenorul celor de la FCSB.

Patronul Gigi Becali crede ca Alibec ar fi putut juca, dar s-a prefacut accidentat.



Dica explica absenta lui Alibec. La pauza a avut o reactie nervoasa in vestiar