FCSB

Dica, discurs dur dupa infrangerea cu Farul: “Unii dintre jucatori nu stiu la ce echipa sunt”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB a pierdut al doilea meci in Liga 1 dupa o prestatie lamentabila in deplasare cu Farul (1-3). Pentru echipa bucuresteana urmeaza confruntarea cu West Ham United in Conference League pe 8 septembrie.

Un meci de la Londra despre care Nicolae Dica a spus ca la momentul acesta ii da fiori.

“A fost un joc foarte slab din partea noastra. Nu am reusit nici astazi sa ne ridicam la nivelul din Europa, nu inteleg de ce. Le spun ca avem obiectiv castigarea campionatului, dar ei nu inteleg. Poate unii dintre ei nu stiu la ce echipa sunt. Sa realizeze ca sunt la o echipa care a jucat Champions League, calificarea in Conference League nu inseamna nimic in afara ca se iau niste bani.

“De la jucatori cu experienta astept mai mult, dar ei fac greseli mari. Ideea este ca pierdem cu totii, nu doar Dawa sau alt jucator. In vestiar le spun ce au gresit, nu ies in presa sa dau in jucatori.

“Probabil daca voi fi in continuare la echipa voi adopta o alta strategie. In acest moment ce-mi doresc eu nu se poate realiza. M-am referit ca daca voi fi in continuare antrenorul echipei voi aborda o alta strategie, pentru ca ce-mi doresc eu nu se poate implementa.

“La Steaua iti doresti sa ai posesie, sa aduci mingea la margine. O sa incerc sa scot maxim din ce pot jucatorii. Vreau jucatori cu personalitate, cu curaj", a spus Dica dupa meciul de la Ovidiu.

FCSB ocupa locul 13 in clasament, cu doar sapte puncte in tot atatea meciuri disputate.



Dica, discurs dur dupa infrangerea cu Farul: “Unii dintre jucatori nu stiu la ce echipa sunt”