Steaua

Dica dezminte un eventual conflict cu Budescu

Antrenorul Nicolae Dica a negat existenta unui conflict cu mijlocasul Constantin Budescu si spune ca totul este o inventie din exteriorul echipei.

“Este fals. Nu s-a intamplat acest lucru cu Budescu. Va poate spune si patronul. Eu incerc sa gestionez aceste lucruri, ca baietii sa dea totul pe teren”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

Dupa disputa verbala dintre Denis Alibec si Mihai Stoica, in ultimele ore a aparut “pe surse” si informatia unui conflict la antrenament intre Dica si Budescu, acesta din urma fiind dat afara din sedinta de pregatire chiar inaintea meciului cu Viitorul.

Budescu a jucat titular la Ovidiu, dar a fost inlocuit la pauza. Jucatorul l-ar fi amenintat pe antrenor cu o plangere la patron.

Dica a vorbit si despre conflictul dintre Alibec si Stoica, afirmand ca nu se pune problema despre o eventuala sanctionare a jucatorului.

“Nu s-a pus problema de nicio amenda. Cei doi sunt oameni maturi si inteligenti. MM Stoica e un  conducator cu experienta, iar Denis va da totul pe teren. Sunt momente cand esti nervos si nu se intampla doar cu el, important e sa invatam din greseli”, a spus impaciuitor Dica.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 12 14 29
2 Steaua 12 10 25
3 Craiova 12 8 23
4 Botosani 12 7 23
5 Astra 12 8 22
6 Timisoara 12 0 18
Dica dezminte un eventual conflict cu Budescu