FCSB

Dica crede in calificarea Stelei: “Stiam ca va fi greu”

Nicolae Dica, antrenorul echipei Steaua, a facut primul pas gresit pe banca ros-albastrilor dupa remiza cu Viktoria Plzen, dar crede ca echipa sa poate obtine calificarea in playoff-ul Champions League.

“Ma asteptam sa avem un meci foarte greu, stiam ca intalnim o echipa agresiva care se bazeaza pe acele mingi lungi pe atacant. N-am reusit sa castigam prea multe mingi aeriene si n-am inteles de ce am inceput cu teama. Am reusit sa egalam, ne-am creat ocazii, iar ei au marcat in a doua repriza la singura lor ocazie. Pentru meciul retur trebuie sa avem o alta atitudine, sa muncim mai mult si sa avem incredere ca ne putem califica”, a spus Dica in conferinta de presa care a urmat meciului cu Viktoria Plzen.

“M-a deranjat inceputul meciului pentru ca am inceput cu teama, iar ei au fost foarte agresivi. A trebuit sa primim un gol pentru a juca ceea ce ne-am propus. Trebuie sa avem aceeasi agresivitate de la inceput si pana la sfarsit”, a adaugat Dica.

Sanse de calificare

“Chiar daca plecam cu sansa a doua, eu am incredere in baieti si trebuie sa ne gandim in continuare la calificare. Stiam ca ma vor astepta si momente mai grele. Daca ai un drum fara obstacole, inseamna ca acel drum nu duce nicaieri. Ar fi o dezamagire pentru mine si pentru club sa nu ajungem in playoff-ul Champions League, dar pentru Europa League ramanem in carti”, a mai spus Dica.



Dica crede in calificarea Stelei: “Stiam ca va fi greu”