FCSB

Dica, atitudine nemteasca la meciul cu Timisoara

Nicolae Dica a dezvaluit dupa meci ce le-a solicitat jucatorilor sai la pauza meciului cu ACS Poli Timisoara, cand tabela arata deja 3-0.

“Cei de la Timisoara nu ne-au pus nicio problema pe faza defensiva. Ma bucur ca baietii au inteles mesajul meu ca era important sa ne apropiem de CFR Cluj. La pauza le-am spus ca trebuie sa mai marcam cel putin doua goluri sa ajungem echipa cu cel mai bun atac. Ma bucur ca au inteles si in repriza a doua am jucat mai bine decat in prima repriza”, a spus Dica dupa meci.

“Echipa a aratat din ce in ce mai bine de la infrangerea cu Viitorul. Cand te antrenezi bine e normal sa joci bine. Gnohere poate deveni golgeterul campionatului si ma bucur ca el a inteles ce vreau de la el. A dat dovada de profesionalism si s-a pus in slujba echipei. Nu vreau sa mai comentez nimic de Alibec, sa-si spuna el parerea”, a adaugat tehnicianul stelist.

Meci greu cu Craiova

“Ne asteapta un joc foarte greu cu Craiova, o echipa ofensiva. Mi-as dori sa jucam la Craiova, unde au facut un stadion foarte frumos, suporterii lor fac o atmosfera extraordinara”, crede Dica.

FCSB s-a impus cu 7-0 in fata celor de la ACS Poli Timisoara in etapa a 15-a din Liga 1 Betano. Gnohere a marcat trei dintre goluri.



Dica, atitudine nemteasca la meciul cu Timisoara