FCSB

Dica asteapta un meci greu cu Plzen: "Sa aratam ca suntem o echipa"

Nicolae Dica, antrenorul celor de la FCSB, anticipeaza un duel greu cu Viktoria Plzen, formatie pe  care echipa ros-albastra a eliminat-o in turul 3 preliminar al Champions League.

De aceasta data se va juca in prima etapa din grupele Europa League, acolo unde cele doua formatii au ajuns pe trasee diferite.

“Intalnim un adversar pe care il cunoastem foarte bine. Chiar daca i-am invins, ne asteapta un meci greu. Au jucatori care fac diferenta, jucatori pe benzi pentru care trebuie sa fim pregatiti”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul stelist a reamintit ca in pofida importantei jocurilor din cupele europene, obiectivul principal al sezonului ramane castigarea campionatului.

“Am pierdut un singur meci din noua disputate, iar obiectivul nostru este sa castigam campionatul. Trebuie sa trecem peste momentele dificile si am incredere in baieti. Trebuie sa dea totul sa trecem peste esecul cu Viitorul si sa dovedim ca avem valoare, ca suntem o echipa”, a mai spus Dica.

La conferinta de presa a participat si mijlocasul Dragos Nedelcu, jucator care se afla in fata primului meci in cupele europene pentru FCSB.

“Vrem sa luam toate cele trei puncte. Obiectivul nostru este sa ajungem in primavara europeana si cred ca putem face acest lucru”, crede Nedelcu.

Meciul FCSB – Viktoria Plzen este live text pe onlinesport.ro de la Arena Nationala, joi seara, dupa ora 22:00.



Dica asteapta un meci greu cu Plzen: "Sa aratam ca suntem o echipa"