FCSB

Dica acuza arbitrajul: “Poate arbitrul n-a vrut sa castigam noi. Era mai dificil pentru Dinamo”

Nicolae Dica este convins ca in 11 contra 11 FCSB ar fi reusit sa intoarca rezultatul si sa o invinga pe Dinamo in meciul de duminica seara din etapa a 15-a in Liga 1 Betano.

“Pana la cartonasul rosu a fost un joc echilibrat. Ne-am creat si noi ocazii in prima repriza, Dinamo mai putin. Dupa ce am primit acel rosu era clar ca Dinamo va domina. Important este ca I-am inchis bine si ca n-am primit gol”, a spus Dica dupa meciul incheiat la egalitate, scor 1-1.

“Am vazut ca nu a fost de rosu. Nu poti sa vii pe un fond de joc bun si sa rupi echilibrul intr-un moment in care abia egalasem. Probabil era mai dificil ca Dinamo sa ajunga in playoff daca am fi castigat noi. Pacat ca am primit acel gol din nimic”, a mai spus tehnicianul de la FCSB.

“Dezamagirea mare aceasta este. Ajungeam pe primul loc, daca am fi castigat. La cum am inceput repriza a doua, am fi putut castiga. Incepusem bine, dar din pacate a venit acel cartonas rosu”, a adaugat Dica.

Fara Gnohere (accidentat), Romario Benzar (suspendat) si Planic (incert) pe Dica il asteapta un meci infernal etapa urmatoare la Iasi.

“Asta mi-e soarta. Mereu trebuie sa improvizez, sa aduc jucatori noi. N-are rost sa ma intrebati de teren. Nu exista in Liga 1 un teren la fel de prost. Nici la Liga 2 nu exista asa ceva”, a concluzionat Dica.



Dica acuza arbitrajul: “Poate arbitrul n-a vrut sa castigam noi. Era mai dificil pentru Dinamo”