FCSB

Denis Man: "Nu suntem favoriti la titlu"

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Titularizat de Nicolae Dica la primul meci amical din aceasta vara, pustiul Denis Man ramane echilibrat si cu picioarele pe pamant la cei 18 ani ai sai.

Fotbalistul in jurul caruia Steaua isi construieste primul 11 pentru a respecta regula jucatorului sub 21 ani spune ca nu resimte presiune suplimentara si ca joaca acolo unde il pune antrenorul.

"Eu incerc tot timpul sa-mi fac treaba cat mai bine atunci cand mister apeleaza la mine. Pot sa spun ca m-am acomodat, am strans antrenamente bune. Mister e un antrenor caruia ii place sa vorbeasca mult cu noi, sa ne explice anumite chestii", a spus Man.

In opinia tanarului fotbalist adus in 2016 de la UTA, echipa Steaua nu este favorita la titlu in viitorul sezon.

"Incercam sa muncim meci de meci si vom vedea ce va fi", este declaratia lui Man cu privire la lupta pentru titlu si pozitia de favorita a Stelei.

Steaua a invins cu 7-0 o echipa a jucatorilor liberi de contract din regiunea Arnhem la primul amical din aceasta vara sub comanda lui Nicolae Dica.

Gnohere (2), Budescu (2), Jakolis, Mihalcea si Benzar au marcat golurile vicecampioanei Romaniei.Denis Man: "Nu suntem favoriti la titlu"