FCSB

Reghecampf nu s-a prezentat la conferinta dupa meciul cu ASA

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf nu a mai venit, sambata seara, la conferinta de presa dupa meciul cu ASA Tg.Mures, partida incheiata la egalitate, scor 1-1. Reghecampf si-a trimis unul dintre secunzi pentru a justifica rezultatul rusinos.

Reghecampf nu s-a simtit bine dupa interviurile acordate televiziunilor detinatoare de drepturi si a plecat de la stadion, a declarat Catalin Fainisi, ofiterul de presa al echipei Steaua.

Anton Petrea, omul sacrificat de Reghecampf pentru a vorbi la conferinta de presa, a incercat sa explice rezultatul negativ cu lanterna rosie ASA Tg.Mures.

“A fost o partida cu ritm bun si cred ca lumea a fost multumita de ce a vazut. Rezultatul ne dezavantajeaza si face ca lupta sa fie mai dura in playoff. Fiecare meci va fi foarte interesant. Ne chinuim sa dam gol si nu mai avem inspiratie la finalizare. Tinem foarte mult de minge in treimea adversa si asta ar fi cauza ca nu reusim sa dam gol”, a declarat Petrea.

Intrebat daca are cunostinta despre intentia antrenorului Reghecampf de a demisiona, secundul acestuia a fost cat se poate de clar.

"Nici prin cap nu ne trece asa ceva. Nu vom da bir cu fugitii si vom incerca sa indreptam lucrurile", a spus Petrea.



Reghecampf nu s-a prezentat la conferinta dupa meciul cu ASA