FCSB

Declaratia prin care Mirel Radoi ingroapa securea razboiului cu Gigi Becali

Este stiut faptul ca Mirel Radoi si Gigi Becali nu s-au aflat in cele mai bune relatii dupa ce fostul jucator a fost instalat nepregatit la carma FCSB, pentru a fi mai apoi debarcat nu cu cele mai frumoase vorbe.

De la respectivul episod petrecut in 2015, Radoi si Becali s-au evitat cat au putut de mult fiecare, desi nu au lipsit intepaturile mai ales din partea fostului capitan al Stelei.

Mirel Radoi vine astazi si spune ce crede despre diferendul pe care Becali il are cu Armata pe tema brandului Steaua.

"Pentru mine lucrurile sunt simple. Steaua e cea din Liga 1. Eu am jucat acolo si stiu ce se intampla la inceputul anilor 2000, cum in momentul in care venea data salariilor nu era nimeni din Armata care sa plateasca. Justitia din Romania s-a pronuntat si a spus ca sunt doua Steaua, cea din Liga 4, CSA, si cea din Liga 1, FCSB", a declarat Radoi la Pro x.

Acesta a mai dezvaluit ca Becali a facut sacrificii pentru a plati salariile jucatorilor.

"Cand terenuri valorau 3-4 milioane de dolari, nasul le dadea cu un milioane doar sa achite salariile. El nu vrea sa spuna aceste lucruri, dar a facut sacrificii la vremea aceea cand Armata era de negasit. Nu vad pe altcineva care as fi pompat 30 de milioane de dolari in sase ani", a mai spus Radoi.

Mirel Radoi a evoluat opt ani pentru Steaua Bucuresti, intre 2000 si 2008, timp in care a adunat 186 de meciuri si a marcat 12 goluri in tricoul ros-albastru inainte de a lua drumul Orientului Mijlociu.



Declaratia prin care Mirel Radoi ingroapa securea razboiului cu Gigi Becali