FCSB

Decizia luata de Gigi Becali dupa accidentarea lui Denis Alibec

Atacantul Denis Alibec rateaza meciul Romania-Polonia din cauza unei accidentari la genunchi si s-a pus in discutie chiar oficializarea transferului sau la Steaua.

Gigi Becali a platit deja suma de transfer pentru Alibec, dar spune ca nu-si face nicio grija din cauza ultimei accidentari a jucatorului.

“Putem opri transferul, dar nu o facem. Alibec va veni la Steaua”, a spus Becali pentru Digi Sport.

Steaua i-a pus lui Alibec in contract o clauza prin care poate bloca transferul in eventualitatea in care jucatorul este accidentat.

Alibec a fost supus la teste amanuntite inainte de a semna cu Steaua si potrivit aceluias Becali jucator de la Astra “este puternic ca un elefant”.

Despre accidentarea lui Alibec a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa, si selectionerul Christoph Daum.

"Un cuvant pentru Denis Alibec. Ii urez tot binele din lume, dar dupa o analiza a staff-ului medical am decis ca nu are rost sa mai ramana in lot. Speram ca accidentarea lui sa nu fie serioasa si dupa cateva saptamani sa revina pe teren”, a spus acesta.

Alibec ar trebui sa devina oficial jucatorul Stelei incepand din 4 ianuarie, dupa cum a confirmat directorul sportiv Mihai Stoica.

"Transferul lui Alibec e facut. Banii sunt platiti. De pe 4 ianuarie se prezinta la Steaua. Denis nu e capricios, este lasat sa fie capricios. La noi veti vedea o metamorfoza si sper sa dea un randament cel putin la fel de bun ca la Astra. Nu stiu daca am asteptat vreodata un jucator mai mult cum il asteptam acum pe Alibec", a spus directorul sportiv Mihai Stoica.



Decizia luata de Gigi Becali dupa accidentarea lui Denis Alibec