FCSB

De ce nu joaca Manea la FCSB. S-a lamurit problema

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Adus la FCSB pe ultima suta de metri a perioadei de transferuri din vara, fundasul Cristi Manea inca nu a reusit sa se impuna ca titular la gruparea ros-albastra.

Evolutiile foarte bune ale lui Valentin Cretu il tin deocamdata pe Cristi Manea pe banca de rezerve.

Gigi Becali a lamurit situatia dupa o interventie in stilul caracteristic la postul Pro x, unde a devenit un fel de invitat permanent prin telefon.

"Nu e vina mea. Mi-a spus asta, Vintila, mi-a spus asa: Vreau sa-l bag pe Manea, dar trebuie sa ramana 90 de minute pe teren. Cand va fi apt suta la suta, atunci va juca", a declarat Becali.

Acesta a mai spus ca nu se implica in cazul lui Manea pentru a-l impune pe acesta in echipa.

"Nu ma bag. Eu ma bag in lucruri mici, la Man, Morutan, cu Oaida, dar nu ma bag la Manea. Nu ma pricep prea bine acolo", a adaugat patronul ros-albastrilor.

Cristi Manea a fost imprumutat de la Apollon Limassol pana la finalul sezonului.

Campionatul trecut Manea a fost titular si a castigat titlul in Liga 1 cu CFR Cluj, iar la Campionatul European de tineret a fost jucator de baza in echipa Romaniei sub 21 ani.

In varsta de 22 ani, Manea a bifat pana acum doua meciuri la FCSB. Unul in campionat cu Dinamo, cand a jucat 74 de minute. In alte doua meciuri, cu CFR Cluj si Academica Clinceni, a fost rezerva neutilizata.

Singurul meci bifat in totalitate a fost cel cu Metaloglobus din saisprezecimile Cupei Romaniei, cand Manea a si debutat la FCSB.



De ce nu joaca Manea la FCSB. S-a lamurit problema