FCSB

De ce a ramas Anton Petrea la FCSB si care sunt obiectivele noului sezon

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Antrenorul Anton Petrea a ales sa ramana la FCSB in pofida ratarii titlului in Liga 1.

Acesta se bucura de sprijinul patronului Gigi Becali, care nu de putine ori sustine ca echipa sa "a castigat campionatul" fara erorile de arbitraj din finalul sezonului.

"Evolutia noastra, rezultatele pe care le-am avut, discutiile cu conducerea clubului si cu jucatorii m-au determinat sa continui", a spus Anton Petrea dupa amicalul cu Zimbru Chisinau (6-1).

"Am incredere ca anul acesta va fi cu totul si cu totul altfel. A fost primul gand pe care l-am transmis jucatorilor cand ne-am revazut dupa vacanta, si anume castigarea campionatul.

"Trebuie sa schimbam cate ceva, in primul rand pentru a ne califica in grupele Conference League. Acesta este obiectivul principal imediat, dupa aceea campionatul", a spus Petrea.

Antrenorul celor de la FCSB a facut referire si la relatia cu patronul echipe.

"Colaborarea cu Gigi Becali va fi ca si pana acum. Am fost foarte ok si, daca nu eram asa, probabil ca nu mai continuam", spune Petrea.

FCSB a castigat cele doua meciuri amicale disputate pana acum, 6-0 cu Sf.Gheorghe si 6-1 cu Zimbru Chisinau, ambele din Republica Moldova.

Pentru FCSB urmeaza ultimul amical programat, cu CS Mioveni.

Sezonul 2022/23 din noua Superliga incepe pentru FCSB cu un meci in fata propriilor suporteri contra nou-promovatei Universitatea Cluj.



De ce a ramas Anton Petrea la FCSB si care sunt obiectivele noului sezon