FCSB

De Amorim, scuzat de Reghecampf pentru forma slaba: “E mai sensibil”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Mijlocasul William De Amorim este in prezent doar o palida umbra a jucatorului care impresiona la Astra Giurgiu si chiar patronul Gigi Becali spune despre jucatorul in care isi punea mari sperante ca este de nerecunoscut.

“Cand l-am adus pe De Amorim si l-am vazut in primele meciuri am crezut ca l-am luat pe Ronaldinho si ca o sa scot cateva milioane pe el. Acum nu mai joaca nici el nimic, nu stiu ce se intampla”, se plangea Becali dupa meciul de la Medias.

La doar doua zile distanta de la partida in care Steaua a scos un 1-1 dupa cel mai slab meci din 2017, antrenorul Laurentiu Reghecampf i-a luat apararea jucatorului brazilian si a dezvaluit care ar putea fi cauza evolutiilor sale mai putin convingatoare.

“De Amorim si Boldrin Sunt jucatori importanti pe care clubul nostru a platit foarte multi bani. Nu exista nicio lista neagra. De Amorim este un jucator foarte sensibil, a devenit tata in urma cu doar cateva zile. Sotia lui a nascut in Brazilia si nu este usor sa stai departe de familie”, a spus Reghecampf intr-o conferinta de presa inaintea returului semifinalei Cupei Ligii cu Dinamo.

“Cu Boldrin am discutat despre pozitia in teren, despre faptul ca nu are curaj sa ia fazele unu contra unu. Nu-i preseaza nimeni pe cei, cu atat mai putin Ana Maria (n.r. - Prodan). Sunt prostii care apar in momente dificile pompate de anumiti oameni care au interese. Nu exista sa vina Ana Maria sa-i ameninte pe Boldrin sau De Amorim”, a mai declarat Reghecampf cu privire la speculatiile aparute in ultima perioada despre jucatorii Stelei care nu sunt reprezentati de sotia sa.



De Amorim, scuzat de Reghecampf pentru forma slaba: “E mai sensibil”