FCSB

Data cand Alibec va fi stelist cu acte in regula. Stoica: "Niciodata n-am asteptat asa de mult un jucator"

Chiar daca in aceasta saptamana s-a speculat in spatiul public pe tema intrarii in impas a trecerii lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu la Steaua, transferul nu este in pericol si atacantul de nationala va fi de la inceputul lui 2017 jucatorul Stelei cu acte in regula.

"Transferul lui Alibec e facut. Banii sunt platiti. De pe 4 ianuarie se prezinta la Steaua. Denis nu e capricios, este lasat sa fie capricios. La noi veti vedea o metamorfoza si sper sa dea un randament cel putin la fel de bun ca la Astra. Nu stiu daca am asteptat vreodata un jucator mai mult cum il asteptam acum pe Alibec", a spus directorul sportiv Mihai Stoica intr-o conferinta de presa.

Despre Denis Alibec a vorbit pentru prima data si antrenorul Laurentiu Reghecampf, cel care pana acum a evitat sa discute in spatiul public despre transferul atacantului.

"Isi va dori sa ajunga titular la echipa nationala. Sunt sigur ca-si va dori sa faca performanta cu noi si sa faca urmatorul pas, sa ajunga in fotbalul mare si sa castige foarte multi bani. Este important ca el sa ajunga sanatos la noi. Sa fie in continuare capricios, dar sa marcheze si sa se antreneze", a spus tehnicianul stelist.



Data cand Alibec va fi stelist cu acte in regula. Stoica: "Niciodata n-am asteptat asa de mult un jucator"