FCSB

Dan Petrescu i-a facut cota lui Goian

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, le-a oferit mai multor reprezentanti ale unor cluburi din Anglia referinte pozitive despre Dorin Goian, marind astfel sansele unui transfer in Premiership pentru fotbalistul in varsta de 28 de ani.
Oficialii lui Sunderland, Bolton Wanderers si Newcastle United au luat legatura cu fostul fundas al lui Chelsea pentru a intreba detalii despre mai multi fotbalisti romani, in special despre Dorin Goian, in schimbul caruia Gigi Becali cere 4 milioane de euro.

De fiecare data, Dan Petrescu a avut numai cuvinte de lauda. "Daca il veti lua pe Goian, veti face o afacere foarte buna. Este un fundas cu un plasament bun, imbatabil in loviturile de cap. E timpul pentru el sa faca un pas in fata", le-a spus Petrescu englezilor.

Antrenorul Unirii Urziceni explica de ce i-a pus o 'vorba buna' lui Goe. "Goian este un fotbalist bun si era normal sa fac acest lucru", sustine 'Bursucul'.

De altfel, oficialii lui Sunderland au sosit chiar la Bucuresti zilele trecute pentru a parafa transferul lui Goian, insa din cauza TVA-ului, despre care ei nu stiau nimic, afacerea a picat si fotbalistul Stelei ar putea ajunge la Bolton sau Newcastle.

Onlinesport


Dan Petrescu i-a facut cota lui Goian