FCSB

Cum va gestiona Edi Iordanescu relatia cu Gigi Becali: "Sper sa-si tina cuvantul dat"

Edi Iordanescu, noul antrenor al echipei FCSB, a vorbit despre relatia pe care o va avea cu patronul echipei, Gigi Becali, un personaj cunoscut pentru iesirile publice la adresa jucatorilor sai.

"Eu consider ca am o tripla responsabilitate: suporteri, pentru ca multi ma confunda cu ce inseamna culorile si clubul, patron si jucatori, ordinea conteaza mai putin. Ma bucur de un grup de oameni performanti. Suntem aici pentru a produce performanta.

"Voi avea un raspuns general intotdeauna. Patronul are dreptul si libertatea sa comenteze ce-si doreste. E adevarat ca i-am solicitat niste lucruri si stie ca trebuie sa fie putin mai temperat chiar daca este nervos sau suparat mai ales cand vine vorba de jucatori si sa gestioneze supararile spre mine. Eu sunt cei care va trage la raspundere jucatorii, care n-au responsabilitate decat in fata mea. Mi-ar placea sa incerce sa-si pastreze cuvantul dat si ca prin iesirile dansului, care uneori sunt beneficie, sa incerce sa ne ajute si sa ne sprijine.

"Tentatia de a veni aici era probabil mult mai mare in trecut, cand aveam nevoie de trofee, si totusi am spus pas. Am acceptat acum si credeti ca as fi venit aici daca nu stiam ca pot fi stalpul de rezistenta al vestiarului.

"Nu-mi este confortabil sa am jucatori mitraliati nu doar de patron, ci de oricine in spatiul public. Responsabilitatea rezultatului e doar a mea, responsabilitatea jucatorilor e sa raspunda in vestiar in fata mea. Eu sunt cel care ii va critica in spatele usilor inchise, ii va analiza.

"Ei sa fie cat mai linistiti, iar toata dinamica sa o creez eu. Cu siguranta patronul va mai avea iesiri pe viitor la care eu voi raspunde la momentul respectiv. Sa lasam timpul sa vorbeasca pentru noi.

"Aici sunt in asentiment total cu patronul. Cred in Dumnezezu si mai cred ca in viata vei fi rasplatit daca muncesti corect", a declarat Edi Iordanescu.

Oferta de la CFR?

"Nu stiu despre ce vorbiti, nu s-a pus problema de asa ceva. Intre timp CFR-ul a avut un comunicat in care si-a manifestat sustinerea totala pentru Marius Sumudica. Salut acest lucru si ma bucur de increderea pe care o arata lui Marius.

"Nu se pune problema sa-mi doresc jucatori de la CFR. Antrenez un alt grup, cu alt specific, chiar daca jucatorii de acolo mi-au ramas la suflet", a declarat Edi Iordanescu.



Cum va gestiona Edi Iordanescu relatia cu Gigi Becali: "Sper sa-si tina cuvantul dat"