FCSB

Cum va arata FCSB in noul sistem 4-3-3

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru FCSB vara lui 2018 ramane una saraca in transferuri, iar antrenorul Nicolae Dica se vede nevoit sa improvizeze in noul sistem 4-3-3 pe care il propune pentru sezonul care sta sa inceapa.

Tehnicianul stelist a anuntat ca-si mai doreste un atacant si un fundas central, dar pana cand dorinta ii va fi satisfacuta nu are altceva de facut decat sa gaseasca formula ideala cu lotul aflat la dispozitie.

Astfel, dupa cum am vazut in amicalele din Olanda, Dragos Nedelcu va fi reprofilat fundas central din mijlocas la inchidere.

Nedelcu a mai fost incercat aparator in zona centrala, idee la care Dica a renuntat dupa transferul sarbului Planic.

In alta ordine de idei, pentru linia de atac FCSB insista cu Florin Tanase varf, dar alaturi de acesta in linia de trei din fata este practic obligat sa livreze rezultate Florinel Coman, un repetent sezonul trecut la capitolul reusite.

Patronul Gigi Becali, cel care s-a grabit ca de atatea ori sa vada in Coman un mare jucator de viitor, arata ca incepe sa-si piarda increderea in tanarul sau fotbalist.

“Pierde prea multe mingi. Are talent, dar e posibil sa ramana speranta si sa moara speranta”, a declarat Becali la Pro x.

In schimb, remarcatii lui Becali dupa cantonamentele de vara sunt Olimpiu Morutan si Dennis Man.

Echipa standard a FCSB in noul sezon ar putea arata astfel: Balgradean - R.Benzar, Planic, Balasa, Momcilovic - Qaka, Pintilii, Morutan - Man, Tanase, Coman.



Cum va arata FCSB in noul sistem 4-3-3