FCSB

Cum a reactionat Dica dupa umilinta cu Silkeborg: “Poate nu trebuia sa-i las pe toti acasa”

Sursă foto: captura pro arena

FCSB a pierdut in deplasare cu Silkeborg (0-5), infrangere in urma careia antrenorul Nicolae Dica a regretat ca a lasat mai multi jucatori de baza la Bucuresti in vederea meciului cu Petrolul din campionat.

"Am facut o partida foarte slaba, am inceput foarte prost jocul. In minutul 7 era 2-0 pe niste greseli imense. N-am aratat bine in aceasta seara. Este clar ca atunci cand echipa joaca slab, antrenorul este cel care greseste. Chiar daca au jucat jucatori foarte tineri, ma asteptam la mai mult de la ei. Am pregatit meciul cum le-am pregatit pe cele cu West Ham si Anderlecht, stiam ca intalnim o echipa buna. Din pacate, le-am oferit prea multe sanse celor de la Silkeborg si asta ne-a costat.

“Spre finalul jocului ma gandeam ca poate nu trebuia sa-i las pe toti acasa, dar e un risc pe care mi l-am asumat. Acum e normal sa ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astazi am facut o partida foarte slaba. Ne asteapta o partida grea la Ploiesti, apoi returul cu Silkeborg.

“Suntem pe ultimul loc dupa acest joc, dar mai avem trei jocuri de disputat. Vom vedea cate puncte vom acumula dupa urmatoarele jocuri. Trebuie sa-i incurajez, sunt tineri, unii joaca pentru prima oara in Europa. Nu putem sa-i distrugem pe jucatori, eu sunt genul de antrenor care incurajeaza jucatorii”, a spus Dica la Pro Arena.

Silkeborg avea 2-0 dupa primele sapte minute, iar la pauza tabela arata deja 3-0.

FCSB a incheiat partida fara vreun sut pe spatiul portii.



Cum a reactionat Dica dupa umilinta cu Silkeborg: “Poate nu trebuia sa-i las pe toti acasa”