Steaua

Cum a ratat Laidouni transferul la FCSB din cauza impresarilor. Conditiile care l-au socat pe Becali

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Mijlocasul francez Aissa Laidouni a fost aproape de un transfer la FCSB, insa conditiile puse de impresarii jucatorului au facut ca mutarea sa nu mai fie de actualitate.

“M-am crucit cand am aflat ce conditii pun, am inceput sa rad si am inchis telefonul. Ar fi vrut contract pe trei ani, salariul sa creasca de la 13 mii la 16 mii, apoi la 19 mii. O mie de euro bonus pentru fiecare gol, o mie de euro pentru fiecare pasa de gol, comision 50.000 de euro si un procent de 20 la suta la vanzare”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

“Uite cum isi bat impresarii joc. Acum el ramane acolo pe 4000, poate retrogradeaza echipa si se pierde jucatorul. Eu nu vreau sa am de-a face cu impresarii. Pentru ce sa le dau comision? Nu l-am auzit niciodata pe Giovanni sa ceara comision cand mi-a dat un jucator. Aaaa, daca vand de milioane de euro, atunci sunt bani pentru toata lumea. Asa se plateste prostia jucatorului, ca jucatorul e atat de prost ca te pune sa iei legatura cu impresarul”, a mai spus Becali.

In locul lui Laidouni la FCSB a ajuns Ionut Vina de la Viitorul in schimbul a 800.000 de euro.Cum a ratat Laidouni transferul la FCSB din cauza impresarilor. Conditiile care l-au socat pe Becali