FCSB

Cu Enache pana in panzele albe la Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Chiar daca a avut evolutii dintre cele mai slabe in prima jumatate a sezonului sub acoperirea ca nu joaca pe postul lui de baza, Gabriel Enache ramane unul dintre favoritii patronului Gigi Becali pentru un post de titular la Steaua.

"O sa joace fundas dreapta pana o sa invete sa joace acolo. Stiu ca el nu e fundas dreapta, dar nu avem ce face acum", a spus Becali intr-o interventie la Digi Sport.

Becali a mai spus ca nu a gasit inca o solutie eficienta pentru postul de fundas dreapta si ca singurul jucator dorit este Romario Benzar de la Viitorul.

"Hagi imi cere un milion de euro, dar nu o sa dau banii astia acum. O sa cumpar un fundas dreapta, daca il gasesc pana in 300.000 de euro", a adaugat Becali.

Enache a gresit mult in prima parte a sezonului si nu trebuie sa ne amintim decat faza eliminarii stupide din finalul primei reprize a intalnirii cu Osmanlispor din deplasare. Ramasa in zece oameni dupa o prima repriza promitatoare, Steaua a pierdut cu 2-0 si punctele cedate la Ankara aveau sa cantareasca decisiv in economia calificarii.



Cu Enache pana in panzele albe la Steaua