FCSB

CSA Steaua victorie la scor in amicalul cu CS Tunari. Informatii despre barajul de promovare in Liga 3

Sursă foto: https://www.facebook.com/asociatiastelistilor/

Echipa CSA Steaua Bucuresti a sustinut, miercuri, un nou meci amical in Complexul Ghencea contra unei formatii dintr-un esalon valoric superior.

”Militarii” au transat disputa, cu 3-0, prin golurile lui Zaharia in prima repriza, respectiv Rasdan si Elek in a doua parte a jocului.

Pentru CSA Steaua a fost a treia victorie in patru meciuri disputate in aceasta pauza competitionala.

Formatia pregatita de Daniel Oprita a intalnit numai adversari din esaloanele superioare obtinand urmatoarele rezultate:

1-0 cu Turris Turnu-Magurele (Liga 2)
4-0 cu CSM Alexandria (Liga 3)
2-2 cu CSM Focsani (Liga 3)
3-0 cu CS Tunari (Liga 3)

Pentru CSA Steaua urmeaza, sambata, amicalul cu Metalul Buzau, echipa de Liga 3 care a jucat sezonul acesta in 16-imile Cupei Romaniei, invinsa acasa de Poli Iasi.

Sezonul din Liga 4 va fi reluat pe 28 februarie, cand CSA Steaua va juca in deplasare cu CS FC Dinamo.

O saptamana mai tarziu stelistii vor disputa primul meci pe noul Teren 5 din Complexul Ghencea, acolo unde a fost schimbata suprafata de joc si a fost ridicata o tribuna de 2.500 de locuri pe scaune.

In alta ordine de idei, CSA Steaua va intalni castigatoarea Ligii a 4-a din Judetul Giurgiu, in eventualitatea in care va castiga Liga a 4-a faza pe Bucuresti.

Meciurile se vor disputa dupa cum urmeaza: 13 iunie (pe terenul campioanei din Giurgiu)/ 20 iunie (la Bucuresti.

CSA Steaua evolueaza pentru al treilea sezon consecutiv in Liga 4, dupa ce in primii doi ani de la infiintarea sectiei de fotbal a fost invinsa de Academia Rapid (n.r. - actualmente Fotbal Club Rapid) si Carmen Bucuresti.

In acest sezon, CSA Steaua a castigat toate cele 16 meciuri disputate in campionat, cu un golaveraj de 129-4! Echipa din Ghencea conduce in clasament cu cinci puncte in fata celor de la Bucharest United.

Primele patru la finalul sezonului regular din Liga 4 vor disputa un playoff in care vor porni cu 3, 2, 1 si 0 puncte in functie de ordinea din clasament.



CSA Steaua victorie la scor in amicalul cu CS Tunari. Informatii despre barajul de promovare in Liga 3