Steaua

CSA Steaua solicita acordarea directa a locului in barajul de promovare

Sursă foto: as47.ro

Echipa CSA Steaua vrea sa fie recunoscuta de AMFB direct castigatoare a seriei pe Bucuresti din Liga a 4-a, competitie intrerupta din cauza pandemiei de coronavirus.

“AMFB trebuie să oprească campionatul Ligii a 4-a şi să desemneze Steaua Bucureşti drept câştigătoarea sa, având în vedere pericolul pandemiei Covid 19”, se arata in solicitarea facuta de Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Talpan aduce ca argument rezultate obtinute de “militari” in actualul sezon competitional.

“Steaua Bucureşti a câştigat toate partidele disputate în acest sezon al Ligii a 4 -a, strângând maximul de puncte şi poziţionându-se pe primul loc în clasament, la o distanţă de 7 puncte de ocupanta locului 2, FC Rapid 1923 2, echipă pe care am învins-o în întâlnirea directă cu scorul de 4-0”, considera Talpan.

Acesta a adus in discutie si exemplul din Suceava unde, pe fondul focarului de coronavirus existent, AJF Suceava a suspendat definitiv sezonul fotbalistic, iar in Bacau echipa Aerostar a primit din partea FRF titlul de campioana a seriei sale din Liga 3.

De asemenea, si echipa FC U Craiova 1948 a lui Adrian Mititelu a fost promovata direct in Liga 2.CSA Steaua solicita acordarea directa a locului in barajul de promovare