FCSB

CSA Steaua si-a ales antrenorul pentru revenirea in fotbal

Echipa de fotbal pe care Clubul Sportiv al Armatei o va lansa in aceasta vara are pentru un inceput antrenor.

Ion Ion a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal seniori a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua București”, anunta clubul Armatei pe site-ul oficial.

Noul antrenor al celor de la CSA Steaua are trasat drept obiectiv "promovarea succesivă a echipei în ligile superioare prin merit sportiv, începând cu noul sezon".

Ion Ion va fi prezentat oficial la CSA Steaua intr-o conferinta de presa organizata pe 29 martie la sediul clubului din Bulevardul Ghencea.

Cine este Ion Ion?

Fost component al echipei de fotbal a clubului militar în perioada 1971-1980, Ion Ion era considerat un jucãtor de mare talent ce impresiona prin tehnica sa. A cucerit doua titluri de campion și două Cupe al României în cele 9 sezoane petrecute la Steaua. În cariera sa de jucãtor, a mai evoluat pentru Metalul București, Automatica București și Rapid.

Ca antrenor, Ion ION a pregătit echipa de juniori a clubului Rapid în perioada 1986-1992, echipele de fotbal seniori Jiul Petroșani, Rova Roșiori și FC Tunari. Între 1996 și 2013, și-a desãvârșit abilitãțile de formator, antrenând formații din Oman, Bahrain, Emiratele Arabe Unite si Qatar.CSA Steaua si-a ales antrenorul pentru revenirea in fotbal