Steaua

CSA Steaua ia distanta de Florin Talpan?

Sursă foto: https://www.instagram.com/csa.steaua/

Miscare importanta din partea Clubului Sportiv al Armatei Steaua in lumina ultimelor declaratii din jurul suflarii ros-albastre.

Intr-un comunicat de presa emis in cursul zilei de marti cei de la CSA Steaua practic se dezic de Florin Talpan, omul implicat in toate luarile de pozitie ce reprezinta interesele clubului din Ghencea, in special ale echipei de fotbal din Liga 4.

Opiniile, ideile și comunicatele transmise în mass-media de către persoane din cadrul sau din afara clubului exprimate în nume propriu nu reprezintă punctul de vedere oficial CSA STEAUA BUCUREȘTI. Comunicările oficiale se realizează prin intermediul paginii de internet csasteaua.ro, aceasta fiind singura sursă oficială de comunicare a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București cu privire la orice informație referitoare la activitatea sportivă și nu numai”, se arata in comunicatul celor de la CSA Steaua.

In alta ordine de idei, in respectivul comunicat se mai precizeaza ca ”Steaua București asigură atât opinia publică cât şi pe suporterii steliști că face toate demersurile necesare legale pentru protejarea mărcilor „Steaua” şi „Steaua București”. Așadar, Steaua București nu va permite asocierea incorectă şi nelegală a niciunei entități sau persoane fizice cu mărcile sale în scopul de a-şi crea o imagine pe baza istoriei şi performanțelor celui mai important club sportiv din România”.CSA Steaua ia distanta de Florin Talpan?