FCSB

CSA Steaua incepe pregatirea in Ghencea. Peluza Sud alaturi de echipa (video)

CSA Steaua Bucuresti (echipa Armatei) se reuneste luni, de la ora 9:30, la Stadionul Ghencea in vederea noului sezon din Liga a 4-a.

Cu cine veti tine dintre FC Steaua si CSA Steaua? Expiră 12.12.2020, 16:16
FC Steaua 232 voturi
CSA Steaua 235 voturi
Nu stiu. Steaua e numai una. 78 voturi

Echipa care detine palmaresul Stelei cu titlul de Cupa Campionilor Europeni s-a antrenat luni sub comanda tehnicianului Ion Ion si a lui Marius Lacatus, oficial al noului club.

La antrenament au sosit cateva zeci de ultrasi care au arborat un banner pe care scria „Steaua inseamnă CSA” si "Impreuna continuam istoria".

Steaua a sustinut luni de la ora 9:30 un antrenament cu public la care au promis ca vor veni si ultrasii care nu s-au mai regasit in a sustine echipa lui Gigi Becali. Totusi, FCSB a inceput sezonul in forta, adunand 10.000 de oameni la meciul cu Voluntari, o cifra impresionanta, stadionul fiind mult mai curat fara problemele create de ultrasi. 

CSA va pleca in doua cantonamente, inainte de startul sezonul care are loc la finalul lunii august.

CINE E CSA STEAUA. Lotul Stelei a fost preluat de la un club de fotbal numit Regal Bucuresti, cu o suma de aproximativ 30.000 de euro.

Echipa Armatei, CSA Steaua Bucuresti, a castigat marca, numele si palmaresul echipei de la echipa lui Gigi Becali, FC Steaua Bucuresti, la finalul anului 2016. Becali si-a numit echipa FCSB in anul 2017, refuzand sa preia marca Steaua de la Armata. La scurt timp, Armata si-a deschis o sectie de fotbal de seniori si a anuntat dupa aceea ca isi va crea o echipa in Liga a 4-a cu tinta de promovare in primul esalon, numind ulterior si un antrenor.

„M-AU SOMAT SĂ O FAC”: Cum a preluat Becali echipa de la Armata



CSA Steaua incepe pregatirea in Ghencea. Peluza Sud alaturi de echipa (video)