FCSB

Cota lui Alibec s-a prabusit. Cat a ajuns sa coste atacantul FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Denis Alibec n-a marcat niciun gol in acest sezon de Liga 1, iar cota jucatorului s-a injumatatit din aceasta cauza.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu si-a pierdut speranta ca va obtine bani frumosi de pe urma unui eventual transfer si anunta ca are pe masa o oferta venita din Turcia.

Nu este vorba de Kayserispor, clubul care a anuntat public ca nu-l doreste pe Alibec, ci de o alta echipa care l-a contactat pe patronul FCSB.

“Am primit un telefon din Turcia si m-au intrebat care e pretul lui Alibec. Le-am zis ca am avut oferta de sapte milioane in vara si ca acum vreau cinci”, a spus Becali la Pro X.

Baluta, urmatorul pe lista

Patronul celor de la FCSB si-a facut deja planul pentru a investi o mare parte din banii luati pe Alibec in aducerea lui Alexandru Baluta de la Craiova.

“Daca iau cinci milioane pe Alibec, platesc clauza lui Baluta. Nu dau din banii mei, dau din banii pe care ii castig. Am oferit 2.5 milioane de euro pe Baluta, dar au refuzat”, a mai spus Becali.

In alta ordine de idei, Becali spune ca a facut pace cu Alibec si ca i-a dat acestuia o masina imprumut.

“Am vorbit cu el si i-am demonstrat ca n-am nimic cu el. I-am dat un SUV, pentru ca masina lui era in service. Mi-a promis ca da restart si ca se antreneaza cum trebuie”, a adaugat Becali.



Cota lui Alibec s-a prabusit. Cat a ajuns sa coste atacantul FCSB