FCSB

Costel Gilca: “Scorul putea fi mai mare”

Antrenorul Stelei a avut probleme de lot inaintea meciului cu U Cluj, dar chiar si asa echipa campioana a castigat fara probleme disputa cu echipa ardeleana.

“Sunt foarte bucuros pentru ca afost un meci greu. Am avut foarte multi jucatori internationali, 14, am avut si cativa accidentati cum e cazul lui Iancu. Suntem alaturi de el si ii dedicam victoria. Chipciu si Luchin au revenit accidentati. Am avut foarte putine zile la dispozitie sa pregatesc acest meci, dar chiar si asa am reusit un meci bun, iar scorul putea fi mai mare”, a declarat Gilca la Look TV.

Acesta a mai spus ca nu se astepta la executia spectaculoasa a fundasului Paul Papp si a vorbit despre situatia accidentatilor din echipa dupa acest meci.

“Nu ma asteptam la executia lui Papp. A avut o executie de atacant, de jucator mare. Nu stiu cat va lipsi Varela, insa stiu ca a ramas cu piciorul intepenit in gazon. Cred ca este si oboseala, iar aceasta si-a spus cuvantul in cazul lui. Rusescu are o problema la umar, iar acum a cazut in el”, a spus Gilca.

Tehnicianul stelist se gandeste in continuare la meciul cu Rio Ave din grupele Europa League si se asteapta la un sprijin masiv din partea suporterilor la partida programata joi seara pe Arena Nationala.

“Urmeaza meciuri dificile si decisive pentru noi. In Europa League sper sa facem un meci bun si sa castigam. Sper ca suporterii sa fie alaturi de noi si prin jocul nostru sa umplem stadionul”, a conchis Gilca.

Steaua s-a impus in fata celor de la U Cluj, cu 4-1, prin golurile marcate de Papp, Szukala, Popa si Keseru.



Costel Gilca: “Scorul putea fi mai mare”