FCSB

Costel Galca si-a anuntat despartirea de Steaua: "Plec cu capul sus"

Antrenorul Costel Galca a anuntat, sambata, ca paraseste echipa Steaua dupa finala Cupei Romaniei de duminica seara.

"Plec cu capul sus de la Steaua, pentru ca am facut tot posibilul pentru ca echipa sa fie iar campioana si am realizat acest obiectiv. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, lui Panduru, Prodan, Hagi - care a avut un cuvant de spus ca eu sa vin la Steaua -, Stelea, pentru ca in tot acest timp m-am sfatuit cu ei. Le multumesc bineinteles celor din staful meu pentru ca am suferit impreuna si vom pleca de aici cu o experienta foarte mare”, a spus Galca intr-o conferinta de presa.

“Multumesc clubului Steaua, multumesc patronului pentru ca mi-a dat posibilitatea sa antrenez o echipa mare. Le multumesc si jucatorilor pentru ca au avut puterea de a reveni si de a castiga. Ii multumesc si lui MM Stoica pentru ca am vorbit de cateva ori si cu el, si lui Argaseala, cu care am colaborat bine chiar daca nu am avut intotdeauna aceeasi idei", a mai spus Galca.

Acesta nu a facut insa nicio referire la patronul Gigi Becali, cel care nici nu a vrut sa auda macar de posibilitatea continuarii acestei colaborari si s-a grabit sa anunte variantele pentru postul de antrenor inaintea etapelor decisive din Liga 1.

“Nu mi-a dat nici explicatie. Pur si simplu ne-am bucurat impreuna, in rest nu am discutat nimic", a declarat antrenorul Stelei.

Galca a vorbit in schimb despre ce planuri de viitor are si spune ca la momentul potrivit se va intoarce la Staeua.

"Eu imi doresc sa continui sa antrenez in Europa, dar pana acum nu am nimic concret. Stiu ca sunt zvonuri legate de o oferta din Arabia, dar nu e nimic, eu in primul rand imi doresc sa am continuitate dupa aceasta perioada petrecuta la Steaua", a adaugat tehnicianul.



Costel Galca si-a anuntat despartirea de Steaua: "Plec cu capul sus"