FCSB

Costel Galca nu se teme de o eventuala demitere: "Ma gandesc la urmatorul meci"

Costel Galca nu ia in calcul o eventuala demitere dupa infrangerea cu ASA Tg.Mures, scor 0-1, rezultat in urma caruia Steaua a pierdut pozitia de lider in Liga 1.

“Am dominat jocul de la cap la coada, insa ei au marcat golul la o faza fixa. Ne-am creat o gramada de ocazii si n-am putut finaliza niciuna. Trebuie sa castigam cele cinci meciuri, dar suntem la mana lui ASA”, a spus Galca dupa meciul cu ASA.

“In decembrie toata lumea spune ca titlul este jucat, dar acum sper sa avem atata minte sa putem recupera aceste puncte. Nu sunt multe. ASA este favorita la titlu”, a adaugat acesta.

Chestionat in legatura cu existenta unei clauze in contract prin care poate fi destituit fara compensatii in masura in care Steaua pierde primul loc, Galca a oferit un raspuns rece.

“Nu stiu. Intrebati pe cine trebuie sa intrebati. Trebuie sa intrebati clubul, sa intrebati pe altcineva”, a declarat Galca.

Acesta mai spune ca absentele au contat in jocul echipei si acuza intrarile dure impotriva jucatorilor sai deveniti indisponibili pe termen lung.

“Tamas, Papp si Rusescu sunt trei jucatori importanti, dar aceste accidentari au venit in urma unor lovituri dure care n-au ce cauta in fotbal”, a mai spus Galca.

ASA a trecut pe primul loc cu cinci etape ramase de disputat din actualul sezon, cu un avans de doua puncte in fata Stelei.



Costel Galca nu se teme de o eventuala demitere: "Ma gandesc la urmatorul meci"