FCSB

Costel Galca nu-i raspunde la telefon lui Gigi Becali

Antrenorul echipei Steaua, Costel Galca, a povestit care este relatia sa cu patronul Gigi Becali aflat dupa gratii.

Comunicarea dintre cei doi se realizeaza cu dificultate, de multe ori prin intermediari, dar uneori Becali ii telefoneaza lui Galca pentru a-i comunica deciziile sale cu privire la echipa.

Galca insa nu raspunde tot timpul la apelurile patronului din motive obiective, ci doar atunci cand are timp la dispozitie.

“Am vorbit de cateva ori la telefon, dar este foarte greu, pentru ca uneori nu reuseste sa dea de mine. Nu-i raspund mereu pentru ca nu am cum”, a declarat Galca pentru ziarul Gazeta Sporturilor.

Pentru moment problema lui Galca nu este Becali, ci mai degraba rezultatele care lipsesc in debutul returului de campionat.

Dupa o victorie categorica obtinuta in fata Astrei Giurgiu in prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii, Steaua a pierdut derby-ul cu Rapid chiar pe teren propriu, scor 0-1, si a remizat in deplasare cu CSU Craiova.

Pentru echipa din Ghencea, lipsita in continuare de sprijinul suporterilor, urmeaza semifinala Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti (joi seara) si intalnirea cu CFR Cluj (duminica seara), o alta echipa aflata in cautare disperata de puncte pentru salvarea de la retrogradare.

CFR Cluj a ajuns din pretendenta la titlu pe ultimul loc in urma depunctarii cu 24 de puncte.



Costel Galca nu-i raspunde la telefon lui Gigi Becali