FCSB

Costel Galca: "Ma bucur ca ne-am atins toate obiectivele. A fost ultimul meci la Steaua"

Costel Galca si-a luat adio de la Steaua dupa ce a cucerit, duminica seara, Cupa Romaniei, al treilea trofeu cucerit in acest sezon dupa Cupa Ligii si titlul in Liga 1.

"A fost un sezon greu, dar l-am terminat cu bine. Multumesc baietilor ca au avut puterea de a reveni si de a se concentra castigand toate cele trei titluri. Este o bucurie enorma pentru mine. Jucatorii au scris istorie la clubul Steaua si vor ramane pentru totdeauna in istorie", a spus Galca la postul sport.ro

"A fost ultimul meci pentru mine la Steaua, dar ma bucur ca ne-am atins toate obiectivele. In campionat cu multa emotie, dar pana la urma a fost bine", a adaugat Galca.

Galca nu si-a putut ascunde fericirea dupa sezonul petrecut la Steaua si a dat dovada de foarte multa eleganta chiar si in situatia delicata a despartirii fortate de echipa campioana.

"Ma simt foarte implinit mai ales cu jucatorii pe care i-am avut. Sunt niste caractere frumoase. Am reusit sa aducem multi suporteri in tribune la aceasta finala si ma bucur enorm. E greu sa-ti plece jucatori importanti. Este foarte greu pentru ca antrenorul care va veni trebuie sa depuna o munca enorma. Timpul este foarte scurt si sper sa reuseasca", a mai spus Galca.



Costel Galca: "Ma bucur ca ne-am atins toate obiectivele. A fost ultimul meci la Steaua"