FCSB

Costel Galca: "Incercam sa castigam toate cele trei trofee"

Antrenorul stelist Costel Galca s-a declarat multumit de jocul echipei sale in returul semifinalei Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti si spune ca asteapta o veste buna, vineri, de la judecatori in ceea ce priveste cererea de eliberare conditionata a patronului Gigi Becali.

“Sunt fericit pentru victorie, pentru ca mergem in finala in urma unui joc bun. Ne-am dominat adversarul si puteam sa inscriem de mai multe ori. Noi sa continuam cu evolutiile noastre bune si sunt convins ca la urmatoarele meciuri vor venit tot mai multi suporteri”, a spus Galca dupa meci la postul Sport.ro

Galca a vorbit si despre finala din 31 mai cu U Cluj, echipa care n-a mai disputat un astfel de meci de jumatate de secol.

“Finala cu U Cluj este un meci important si nu suntem castigatori dinainte. Nu va fi un meci usor”, crede Galca.

Acesta a vorbit si despre jocul capitanului Cristi Tanase, cel care a marcat golul de 3-0 al Stelei cu o executie spectaculoasa.

“Tanase e un jucator foarte important pentru noi. Munceste mult si ne ajuta cand echipa este sub presiune”, spune Galca.

Tehnicianul stelist spera sa-l vada pe Becali in libertate pentru a putea dialoga liber cu acesta despre problemele echipei.

“Sper ca patronul sa vina acasa. Este important pentru el, pentru familia lui si pentru mine personal, pentru ca asa pot vorbi cu el. Noi incercam sa castigam toate cele trei trofee, dar nu va fi usor”, a completat Galca.

Steaua s-a impus, cu 3-1, prin golurile lui Popa, Iancu si Tanase, si va juca finala Cupei Romaniei pe 31 mai contra celor de la U Cluj.



Costel Galca: "Incercam sa castigam toate cele trei trofee"