FCSB

Costel Galca: ''Aveam nevoie de acest trofeu''

Antrenorul Stelei, Costel Galca, a declarat dupa castigarea Cupei Ligii ca jucatorii sai aveau nevoie de acest trofeu dupa un sezon extrem de incarcat si in perspectiva meciurilor decisive care vor urma.

"Ma bucur foarte mult ca am castigat acest titlu, aveam nevoie dupa un an destul de greu, care de altfel continua cu trei meciuri foarte importante pentru noi. Sunt bucuros la primul meu trofeu, dar de maine dimineata trebuie sa ne gandim la meciul cu FC Botosani, din campionat. Pentru noi Cupa Ligii a fost o competitie buna, ne-a ajutat mult, pentru ca am folosit jucatori care nu prea au evoluat in campionat'', a declarat Galca dupa finala Cupei Ligii.

Gandurile lui Galca s-au indreptat inevitabil si catre meciul dintre Astra Giurgiu si ASA Tg.Mures de la finalul acestei saptamani, partida care ar putea decide soarta titlului.

Presiunea apasa pe umerii lui Marius Sumudica, un antistelist declarat, dar in egala masura si un antrenor care si-a recastigat renumele prin verticalitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Galca i-a transmis lui Sumudica “sa ia cele mai bune decizii”.

"Sumudica a demonstrat ca antrenor ca isi doreste sa castige fiecare meci la fel ca mine. E un antrenor foarte bun, cu un lot foarte bun si cu siguranta va face totul pentru a castiga. Imi pun sperantele si in Astra, si in Otelul, pentru ca sunt meciuri foarte grele, nu grele, la fel cum sunt si ale noastre", a mai spus Galca.

Steaua a castigat Cupa Ligii invingand pe Pandurii, cu 3-0, prin golurile marcate de Iancu din penalty, Chipciu si Tucudean.

Echipa din Ghencea mai este implicata in lupta pentru titlu si va disputa finala Cupei Romaniei.



Costel Galca: ''Aveam nevoie de acest trofeu''