FCSB

Cosmin Olaroiu, favorit sa preia Steaua din vara

Numele lui Cosmin Olaroiu este tot mai mult vehiculat pentru preluarea echipei Steaua la finalul acestui sezon.

Al treilea antrenor roman la numarul de trofee castigate a demonstrat tot ce avea de demonstrat in fotbalul din lumea araba si s-a implinit pe plan financiar.

Peste 20 de milioane de dolari a obtinut Olaroiu dupa ce ajungea cu Steaua in semifinalele Cupei UEFA, iar acum ar putea fi tentat de o revenire la echipa lui Gigi Becali.

Aceasta este si dorinta patronului recent eliberat din inchisoare, anume de a ridica o noua echipa puternica la nivel european cu Olaroiu la timona, un antrenor care a demonstrat ca stie cu ce se mananca performanta in cupele europene.

Perspectiva revenirii lui Olaroiu la Steaua pentru un al patrulea mandat este sustinuta si de Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir spune ca Galca va pleca sigur de la Steaua chiar daca va fi sa castige toate cele trei trofee pentru care lupta echipa din Ghencea in acest moment.

“Ar fi fraier sa ramana la echipa”, spune Dragomir.

“La cati bani a castigat Olaroiu la arabi, isi permite sa primeasca mai putin de la Steaua. Cred ca s-a saturat de stat prin tari straine si ar putea accepta oferta”, a mai spus Dragomir la postul Sport.ro

Chiar si asa, varianta cu Laurentiu Reghecampf inapoi la Steaua nu trebuie scoasa din calcule, desi de saptamani bune acesta a plecat in vacanta si nu a mai dat niciun semn public.

Cosmin Olaroiu a mai antrenat Steaua in trei randuri: 2002, 2006-07 si in 2011, cand a fost numit interimar pentru ultimele trei etape din campionat si finala Cupei Romaniei castigata la Brasov in fata rivalei Dinamo.



Cosmin Olaroiu, favorit sa preia Steaua din vara