FCSB

Cosmarul Stelei, deconspirat

Cosmin Moti, fostul dinamovist, a aparat doua penaltyuri cu Steaua in barajul Ligii Campionilor, devenind cosmarul pentru echipa din Romania si fanii sai. Omul cheie al calificarii echipei Ludogoret in grupele competitiei nu era strain de postul de portar primit ad-hoc.

Antrenorul celor de la Ludogorets, Georgi Dermendzhiev, a declarat joi in pres bulgara ca fostul dinamovist, aparatorul Cosmin Moti, a decis fara sa clipeasca sa intre in poarta la loviturile de departajare. Dermendzhiev l-a solicitat stiind ca la antrenamente jucatorului roman ii placea sa mai stea si in poarta.

"La finalul celor 120 de minute l-am intrebat daca vrea sa stea in poarta si s-a invoit pe loc. La antrenamente el este unul dintre jucatorii care apara atunci cand se exerseaza penaltyuri. Momentul cu Steaua a avut si o incarcatura psihologica", a declarat Georgi Dermendzhiev, crezand ca stelistii s-au muiat avand in fata un portar improvizat pe care il stiau de la rivala Dinamo.

[news-109016]

Stelistii au primit gol in minutul 90 pe terenul lui Ludogoret si, de la un pas calificati, s-au trezit ca trebuie sa joace prelungiri.

Au ajuns la loviturile de departajare, acolo unde in poarta adversa s-au pomenit cu o fosta cunostinta de la Dinamo, Cosmin Moti. Acesta a intrat intre buturi dupa eliminarea portarului echipei sale, Ludogoret.

Moti si-a facut treaba exemplar si a parat doua lovituri de la 11 metri, cele ale lui Rapa si Parvulescu, iar Ludogoret a castigat cu scorul de 6-5.

Steaua a ramas in grupele Ligii Europa, o competitie in care are o sansa reala sa avanseze, spre deoseebire de un dezastru repetat in Liga Campionilor.



Cosmarul Stelei, deconspirat