FCSB

Contre intre stelisti pe tema relatiei dintre Nord si Sud

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gheorghe Mustata, liderul suporterilor stelisti care sustin FCSB in Liga 1, spune ca este aproape de a atrage in peluza alte grupuri.

In acest moment la meciurile celor de la FCSB atmosfera este intretinuta de ultrasii de la Skins Berceni, grupul lui Mustata, si cei de la Tornado 47, fosta Peluza Ros-Albastra.

Gheorghe Mustata se lauda ca este aproape sa atraga in peluza alte doua grupuri cu notorietate printre stelisti.

"In scurt timp reunesc Peluza Nord. Discut in aceasta perioada cu prietenii de la Nucleo si apoi mai ramane sa readuc Titan Boys. Atunci punem steagul in peluza. Insurgentii vin si ei cu steag", a spus Mustata la Radio Sport 1.

In alta ordine de idei, Mustata a mai anuntat ca a semnat un pact de neagresiune cu ultrasii de la Peluza Sud care sustin CSA Steaua in Liga 4.

"Am semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud. Nu ne vom ataca in vreun fel, nu uitam ca am facut istorie impreuna", a declarat Mustata.

Declaratia acestuia este insa contrazisa de cei de la Asociatia Stelisti 47 prin intermediul unui comunicat.

"Pe scurt, nu exista un pact de neagresiune intre Steaua si fcsbisti", este reactia celor de la AS47, a caror pozitie publica este una vehementa impotriva clubului FCSB si de negare afilierii acestui club la istoria Stelei.



Contre intre stelisti pe tema relatiei dintre Nord si Sud