FCSB

Conflictul lui Becali cu Armata dezbina generatia de la Sevilla

Taberele la Steaua sunt din ce in ce mai transparente cand vine vorba de razboiul purtat de actuala echipa condusa de Gigi Becali si Clubul Sportiv al Armatei care isi va lansa o noua echipa cu numele Steaua in vara acestui an.

“Niciun fost coleg de la Steaua nu l-a ajutat, spre exemplu, pe Viorel Turcu atunci cand a avut probleme, l-a ajutat in schimb Ioan Andone. Gigi Becali l-a ajutat cu o proteza, iar pe Mihail Majearu l-a sustinut sa-si faca o casa. Unde au fost atunci marii stelisti, unde a fost Armata?”, a spus Duckadam.

Portarul Stelei a mai dezvaluit ca i-a cerut la un moment dat lui Victor Piturca 6.000 de euro imprumut, iar fost atacant din Ghencea i-a replicat ca tocmai pierduse 8.000 de euro la...barbut!

Conflictul dintre fostii jucatori de la Steaua, niste campioni veritabili pe teren fara doar si poate, a ajuns intr-o zona gri de la periferia unei logici umane.

Helmuth Duckadam, eroul Stelei in finala Cupei Campionilor Europeni cu Barcelona din 1986, este presedinte de onoare la Steaua si l-a sustinut inca de la inceput neconditionat pe Gigi Becali.



Conflictul lui Becali cu Armata dezbina generatia de la Sevilla