FCSB

Conditiile in care FCSB si CSA Steaua pot ajunge la pace. Becali: ”Ma intereseaza doar numele Steaua”

Pe zi ce trece FCSB si CSA Steaua sunt tot mai departe de a ajunge la un numitor comun, insa Gigi Becali, patronul Stelei din Liga 1, spune ca exista o singura sansa sa se faca pace cu cei de la Armata.

"Ce fac ei acolo e chestie penala, pentru ca baga bani de la buget sa o dea unui patron. Chiar daca ar castiga procesul, prin absurd, banii aia nu se duc la ei, e bugetul Romaniei, al Ministerului Apararii.  Ca de asta s-au dus unii pe acolo, viseaza la banii aia. Nu vor castiga niciodata pentru ca nu au cum. Cum sa ceri prejudiciu pentru ceva ce nu puteai sa faci", a spus Gigi Becali intr-o conferinta de presa.

"Ce marca traditionala? Cea mai frumoasa marca din tot globul pamantesc o are FCSB. Numele Steaua o s-o castigam in instanta, pentru ca vom face revizuire, si vom castiga numele. Marca nu vreau, dar numele vreau sa-l castig. Pe intelegere nu ai cu cine sa te intelegi. Numai sa vina un ministru de armata si sa-l ia pe Talpan, ma ia vino tu incoace ca Steaua asta baga zeci de milioane in Romania. Tu vrei sa distrugi brand romanesc. Care e scopul tau, sa distrugi un brand al Romaniei?", a mai spus Becali.

CSA Steaua a ramas in Liga a 4-a dupa ce a fost invinsa de Carmen Bucuresti in finala pe Bucuresti a celui de-al patrulea esalon.

Proiectul celor de la CSA ramane sub semnul intrebarii pentru viitor, mai ales dupa ce antrenorul Marius Lacatus si-a inaintat demisia.



Conditiile in care FCSB si CSA Steaua pot ajunge la pace. Becali: ”Ma intereseaza doar numele Steaua”