FCSB

Conditia pusa de Becali ca Sumudica sa antreneze FCSB

Gigi Becali si Marius Sumudica au avut un schimb spumos de replici in cadrul unei emisiuni televizate pe tema venirii antrenorului la FCSB.

“Sumudica e prietenul meu, MM e fratele meu. Nu vreau sa-l supar pe MM. Sumi, daca vrea sa lucreze la Steaua, trebuie sa se impace bine cu MM. Sumi trebuie sa nu se mai imbrace in culoarea visinie, apoi dupa doi ani sa antreneze Steaua”, a declarat Becali.

“Trebuia sa vorbesti cu nevasta-mea sa nu-mi ia tricoul asta visiniu”, a fost replica lui Sumudica prezent intr-o emisiune la Pro x.

“Gigi, hai sa inchidem discutia asta. Mi-as fi dorit cu tine ca esti un patron extraordinar, aduci banii familiei la echipa, dar nu exista compatibilitate si e greu sa ma asociez cu Steaua”, a conitnuat Sumudica, dupa care intr-adevar discutia s-a incheiat cu o gluma.

"Vin zilele astea la tine sa-mi dai o bucata de branza imbracat in tricoul asta visiniu", i-a transmis Sumudica lui Becali.

"Iti dau doar o jumatate de bucata daca vii in visiniu", a replicat patronul FCSB, care in acelasi timp a recunoscut ca din punctul lui de vedere Rapid are cel mai frumos imn din fotbalul romanesc.



Conditia pusa de Becali ca Sumudica sa antreneze FCSB