FCSB

Concurenta uriasa in atacul FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Adus in iarna ca solutie de completare a lotului, Ioan Hora se dovedeste a fi o mutare mai mult decat inspirata pentru FCSB.

Cu trei goluri marcate in primele patru meciuri din acest an, Hora le-a luat fata celorlalti doi atacanti din lotul ros-albastrilor, Harlem Gnohere si Raul Rusescu.

Fiecare dintre cei trei a primit sansa de a incepe titular cate un meci din acest sezon, dar dintre ei Hora s-a desprins prin evolutiile avute.

Despre Gnohere si Rusescu a vorbit antrenorul Mihai Teja, vineri, intr-o conferinta de presa.

"Se pregatesc foarte bine, isi asteapta sansa lor si cred ca vor avea o dorinta mult mai mare de afirmare cand vor intra", a spus tehnicianul de la FCSB.

"Bizonul este jucatorul nostru, un jucator important pentru mine. Are o dorinta mare de a reveni si va da mult mai mult cand va fi pe teren. La o echipa ca Steaua performanta este primordiala, iar jucatorul care este cel mai in forma acela va juca", a adaugat Teja.

Hora nu e o surpriza pentru Teja

"Ma asteptam ca Hora sa fie un jucator bun. Il stiu de cand a fost in Romania si a fost golgeterul campionatului. E u jucator cu experienta care stie foarte bine poarta, un jucator cu reale calitati", a mai declarat tehnicianul ros-albastrilor.



Concurenta uriasa in atacul FCSB