FCSB

Claudiu Keseru: “Vreau sa demonstrez ca pot”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Atacantul Claudiu Keseru a revenit la FCSB si a deschis scorul in derby-ul cu Dinamo, meci castigat cu un scor fluviu de ros-albastri.

“Toate lucrurile au mers de minune. Chiar la penalty-ul lui Cordea trebuia sa execut. M-a rugat sa-l las sa bata el. Am simtit ca la acest meci toata echipa trebuie sa simta ca face parte dintr-un proiect. Nu mai conta cine inscria. Am simtit ca nimeni nu-si calcula eforturile, putin haotic in anumite momente. Am vazut o echipa care si-a dorit si asta ma bucura enorm.

“Inca din primele minute am simtit cat de mult au apreciat suporterii ca m-am intors. Am avut nevoie dupa toata situatia mai putin placuta de la Ludogoret. Am venit cu inima deschisa.

“E primul meci, nu m-as grabi in concluzii. Voi face tot ce tine de mine. M-am simtit ca in primul mandat. M-am retras pentru a ma calma, simteam ca sunt un vulcan.

“Am venit si vreau sa demonstrez ca pot. Inca aud comentarii rautacioase ca am plecat de la Ludogoret pe usa din spate. Eu am obtinut titlul de golgeter in Bulgaria sezonul trecut.

FCSB a obtinut cel mai categoric succes din istoria confruntarilor cu Dinamo, scor 6-0, dupa ce la pauza tabela arata 4-0.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica in minutul 37, dupa ce Steliano Filip a primit cartonasul rosu direct.



Claudiu Keseru: “Vreau sa demonstrez ca pot”