FCSB

Ciudateniile lui Becali: marire de salariu si amenintare cu concedierea dupa un singur meci

Gigi Becali judeca la cald multe dintre deciziile pe care le ia, iar patronul celor de la FCSB nu se dezminte nici in acest inceput de sezon.

Transferat de doar cateva zile de la Viitorul, mijlocasul Ionut Vina l-a incantat pe Becali dupa doar un singur meci, partida de campionat cu Hermannstadt, acesta anuntandu-l pe jucator ca va primii o marire de salariu.

”L-am sunat dupa meci si i-am spus <>. Vreau sa maresc salariile sa nu aiba ganduri de plecare, pentru ca echipa asta cred ca poate face lucruri mari", a declarat Becali la Pro x.

Patronul ros-albastrilor s-a lamurit ca are nevoie de doi fundasi laterali.

"Intr-adevar trebuie sa luam un fundas dreapta si unul stanga. Balasa fundas stanga a fost praf, Belu pe dreapta a fost praf. Sa ma ierte ca folosesc cuvantul asta. Golurile le-am luat din cauza faptului ca nu avem fundas dreapta. Belu, daca nu se prezinta cum trebuie in urmatoarele doua luni, pleaca. La Steaua nu avem timp. Ori faci treaba, ori pleci", a mai spus Gigi Becali.

In ceea ce priveste marirea de salariu Becali s-a pacalit in anumite cazuri, cel mai elocvent fiind al lui Ovidiu Popescu. Dupa un gol spectaculos acestuia i-a fost dublat salariul la 12.000 de euro, pentru ca apoi evolutiile fostului timisorean sa intre intr-un con de umbra.



Ciudateniile lui Becali: marire de salariu si amenintare cu concedierea dupa un singur meci