FCSB

Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Sursă foto: fcsb.ro

Fost jucator la Sportul Studentesc si mai ales la Rapid, alaturi de care a cucerit titlul in Liga 1 si alte doua trofee, Bogdan Andone (foto dreapta) este solutia lui Gigi Becali pentru FCSB dupa ce a fost refuzat de Edi Iordanescu si Nicolae Dica.

Bogdan Andone s-a născut pe 7 ianuarie 1975 la Aiud și a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaka sau Ermis Aradippou.

Ca jucător, a obținut un titlu, o Cupă și o Supercupa a României cu Rapid, precum și titlul și Supercupa Ciprului, cu Apollon Limassol.

A început antrenoratul alături de Marius Șumudică, al cărui secund a fost la Rapid, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu, cu ultima cucerind titlul de campion în 2016.

În același an, Bogdan, care deține Licența PRO, a început cariera de antrenor principal, activând, în sezonul 2016-2017, la Olimpia Satu Mare. A urmat, un an mai târziu, ASU Politehnica Timișoara, pentru ca, în sezonul 2018-2019, să le pregătească pe Metaloglobus București și Energeticianul.

Începând cu ianuarie 2019 a devenit antrenor secund al FCSB in staff-ul lui Mihai Teja.



Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB